close app
Встановити додаток

Що таке онлайн кредити

image

Що таке онлайн кредити

Фінансові організації значно спростили процедуру кредитування. Сьогодні можна легко оформити онлайн кредит на карту не виходячи з дому. Існують спеціальні онлайн-сервіси, скористатись якими може кожен охочий. Достатньо вийти в інтернет, знайти вигідну пропозицію та заповнити анкету. Відвідувати офлайн-відділення, збирати численні довідки та проходити співбесіду у менеджера більше не потрібно. Онлайн-кредитуванням займаються в основному мікрофінансові організації. Вони видають невеликі суми грошей на короткий термін. Послуга має свої плюси та мінуси, про які і йтиметься далі.

Переваги онлайн кредитів

На сьогоднішній день на фінансовому ринку України представлено понад шість сотень мікрофінансових організацій. Їхня кількість постійно збільшується. Це пов'язано з тим, що послуги мікрофінансів дуже затребувані серед українських громадян. Висока популярність МФО обумовлена ​​такими перевагами:
  • Прозорі умови. Порівняно з банками, які часто замовчують про обов'язкове страхування та приховують розмір комісії за користування позиковими коштами, у мікрофінансових організаціях повністю відсутні приховані платежі.
  • Мінімальні вимоги Мікрозайм може отримати будь-який повнолітній громадянин України, який має паспорт, ідентифікаційний код та стабільний дохід. При чому офіційно підтверджувати прибутки не потрібно. Як і пред'являти копію трудової, заставну угоду, контакти поручителів та ін. У той час як банки обов'язково запитують у клієнта довідку про доходи, несудимість та інші документи.
  • Цілодобова робота. У МФО можна взяти кредит онлайн у будь-який час доби. Фінансові проблеми часто застають зненацька і вимагають негайного вирішення. Коли діяти потрібно швидко, варіант звернутися до банку або знайти серед контактів людину, здатну допомогти, одразу відпадає.
  • Оперативність. Для оформлення позики на сайті Є-гроші потрібно витратити не більше 10 хвилин. Це час з урахуванням реєстрації на сайті, заповнення анкети та інших формальностей. Заявка розглядається протягом 2 хвилин, після чого гроші автоматично надходять на картку.
  • Високий відсоток схвалень. Вирішивши оформити кредит онлайн, ви можете не сумніватися в успіху операції. Кредитні організації гарантують отримання позики у 98% випадків.
  • Простота оформлення. Процес кредитування складається із чотирьох етапів: реєстрація на сайті, заповнення анкети, верифікація картки та підписання договору. Після цього позичальник отримує онлайн переказ. Всі ці дії можна виконати в комфортних для себе умовах: вдома, кафе, таксі, на роботі і т.д.
  • Пролонгація. Майже в кожній МФО є можливість підключити пролонгацію. Ця послуга сильно рятує в ситуаціях, коли після отримання онлайн кредиту виникають проблеми з виплатами. Пролонгація дозволяє продовжити термін дії кредитного договору на потрібний для клієнта термін.

Недоліки онлайн кредитів

До недоліків мікропозик можна віднести:
  • Великі штрафи за прострочення. При оформленні позики клієнт отримує договір, у якому чітко прописуються терміни повернення та штрафи за недотримання графіка платежів.
  • Маленький термін кредитування. Користуватися позиковими коштами можна від 1 дня до 1 місяця. Більш довгострокові боргові зобов'язання пропонують лише банки.
  • Невеликі суми позики. У МФО неможливо оформити велику позику, наприклад, для придбання авто чи квартири. Але сумму від 500 до 15000 грн може одержати кожен охочий.

Особливість отримання онлайн кредитів

Спеціальні онлайн-сервіси дозволяють швидко та легко вирішити свої фінансові проблеми. Кожен із них пропонує різні умови, суми та терміни кредитування. Завдяки цьому можна знайти по-справжньому цікаві та вигідні пропозиції. Наприклад, у МФО Є-гроші діє не лише вигідна відсоткова ставка, а й різноманітні акції, знижки тощо. Мікрофінансові організації користуються популярністю завдяки спрощеній процедурі кредитування. Тут можна оформити кредит онлайн, не виходячи з дому. Знадобиться тільки паспорт, ІПН, банківська картка та мобільний телефон. Клієнти суттєво економлять свої сили та час завдяки відсутності необхідності відвідувати інстанції, збирати довідки, вистоювати черги та проходити співбесіди. Більше того, багато організацій навіть не передзвонюють для уточнення та підтвердження інформації. Для зручності позичальників на сайтах МФО є кредитний калькулятор. З його допомогою можна швидко розрахувати суму оплати з урахуванням процентної ставки. На те, щоб взяти кредит онлайн, клієнти зазвичай витрачають не більше 10 хвилин. Є ще один безперечний плюс. При оформленні позички у банку велику роль грає кредитна історія. Враховуються всі позики, які протягом життя отримувала людина, наявність прострочень та боргів. При низькому кредитному рейтингу з великою ймовірністю позичальник отримає відмову. Тоді як МФО, перевіряючи кредитну історію, орієнтуються зовсім інші показники. Більше того, якщо у минулому ви часто затягували з платежами та допускали прострочення, то за допомогою мікропозичок можна покращити ситуацію. Для цього необхідно по черзі оформити та вчасно погасити кілька невеликих позик. Дані про це надійдуть до БКІ і ваш кредитний рейтинг підніметься на кілька значень.

Як оформити кредит онлайн

Користуватися послугами МФО дуже просто та зручно. Пропонуємо детально розібратися, як швидко оформити кредит онлайн на прикладі нашої компанії. Отже, щоб подати заявку вам необхідно зайти на сайт E-groshi з комп'ютера, планшета або смартфона. Попередньо потрібно озброїтися паспортом, ідентифікаційним кодом та банківською карткою. Потім на кредитному калькуляторі вибрати відповідну суму та терміни кредитування, та натиснути на кнопку «Отримати кредит». Наступний етап — реєстрація на сайті. Система попросить вказати ім'я, ІПН, номер мобільного та придумати надійний пароль. Зареєструватися також можна за допомогою BankID або Privat24. Після цього ви отримаєте доступ до Особистого кабінету. Далі потрібно заповнити анкету. Настійно рекомендуємо вказувати лише правдиві дані та не пропускати питання. Чим докладніше ви заповните анкету, тим вище шанси отримати схвалення. Обов'язково введіть реквізити документів, банківської картки та прикріпіть скан-копії. Після подання заявки ознайомтеся з умовами кредитного договору та підпишіть його за допомогою смс-коду. Щоб отримати кредит онлайн на картку, потрібно обов'язково пройти верифікацію. Це проста процедура, яка дозволяє ідентифікувати користувача і переконатися, що вказана карта належить саме йому. У процесі з рахунку позичальника у тестовому режимі списується невелика сума (1 грн.). Верифікація дозволяє мінімізувати випадки фінансового шахрайства. Перевірку анкет здійснює скорингова система. Завдяки цьому ризики отримати відмову через людську неуважність повністю відсутні. Кредитний робот перевіряє тисячі різних факторів, а потім ухвалює рішення.

Що потрібно для оформлення кредиту онлайн

Стати клієнтом МФО може будь-який повнолітній українець, який має стабільне джерело доходу. Онлайн-сервіси рідко вимагають підтверджувати платоспроможність довідками, вказувати місце роботи та рівень заробітної плати в анкеті. Брати гроші у борг можуть навіть ті люди, яким зазвичай відмовляють у банках. Це студенти, пенсіонери, домогосподарки, офіційно не працевлаштовані, з поганою кредитною історією. Для оформлення кредиту онлайн потрібно:
  • підходити за віковими обмеженнями — від 18 до 60 років;
  • надати паспорт та податковий номер, видані в Україні;
  • мати постійне місце реєстрації;
  • вийти в мережу з комп'ютера, планшета чи смартфона;
  • мати мобільний телефон із активною SIM-картою;
  • електронну поштову скриньку;
  • володіти карткою будь-якого українського банку;
  • мати стабільне джерело доходу.
Скористатися послугами мікропозик можуть навіть люди, які мають негативні позначки в кредитній історії. Це важливий, але далеко не вирішальний критерій оцінки позичальників. Система враховує ще тисячі різних факторів, включаючи загальнодоступну інформацію з інтернету, соціальні мережі тощо. Якщо ви знаєте, що це таке онлайн кредит, то розумієте, наскільки великі ризики для МФО. Тому для деяких компаній дотримання цих вимог недостатньо. У більш прискіпливих організаціях можуть вимагати, наприклад, ПІБ та телефонний номер вашого боса. Щоб перевірити достовірність наданої інформації, цій людині зателефонують. Так відбувається не скрізь. Якщо ви не хочете ділитися контактами та турбувати начальника, звертайтеся в Є-гроші. Ми ніколи не телефонуємо ні позичальникам, ні їхнім довіреним особам. Саме завдяки цьому наші послуги мають велику популярність серед українського населення.

Що буде, якщо не погасити онлайн кредит вчасно

Допускати прострочення по мікропозиках категорично не рекомендується. Тому при виникненні труднощів із виплатами слід звернутися до кредитора та підключити пролонгацію. Інакше до високих відсотків додадуться ще серйозні штрафні санкції, негативні позначки в кредитній історії, а у разі тривалого прострочення — судові позови. Деякі позичальники допускають прострочення через неуважність. Справа в тому, що обробка платежів у більшості банків займає близько 3 днів. Тому вносити кошти рекомендується трохи заздалегідь. Тепер ви знаєте, що таке онлайн кредити, та зможете підстрахуватися у складній фінансовій ситуації.

Інші теми

image

105 872 грн до благодійного фонду "МОЯ БРОНЯ"

Ми раді повідомити, що сьогодні компанія ЄГроші відправила 105 872,00 грн до благодійного фонд...

Детальніше

image

Відсоткову ставку знижено з 23.04.2024

body { font-family: 'Arial', sans-serif; background-color: #f9f9f9; ...

Детальніше

image

Що шкодить вашій кредитній історії?

Впевнені, що ви чули поширену думку про те, що позики та кредити можуть негативно впливати на вашу к...

Детальніше

image

FinAwards 2024: Найкраща програма лояльності МФО #2

Шановні клієнти, компанія Є Гроші зайняла друге місце в щорічній премії FinAwards в номінації &...

Детальніше

image

Позика на термін до 360 днів!

Чому довга позика в Є Гроші - це Must Have 2024 року? Читайте уважно:    1. Позик...

Детальніше

image

Це я - Фінансова Подушка!

Нарешті я тут та готова бути Вашим надійним помічником у фінансових справах?     О-...

Детальніше

image

Як дізнатися, чи є у людини кредити?

Щоб дізнатися, чи оформлений на людину кредит, можна звернутися з відповідним запитом до Бюро Кредит...

Детальніше

image

Чи можуть взяти кредит на чужий паспорт?

Деяких клієнтів цікавить питання, чи можна взяти кредит на чужий паспорт? Слід визначити, що це дост...

Детальніше

image

Найдорожчі валюти світу

Деяких людей цікавить питання, яка сама дорога валюта в світі. Треба зауважити, що найдорожча валюта...

Детальніше

image

Чи можна взяти кредит на закордонний паспорт?

У більшості випадків банки та інші фінансові організації надають кредити під заставу або на основі...

Детальніше